Моторошна картина чекала жінку-двірника, коли вона прийшла на роботу у двір будинку по вул. Бажова, 26. За столом на дитячому майданчику сидів мертвий чоловік, обличчя якого було облите зеленкою. Про це повідомляє «Інформатор».

Правоохоронці, що прибули за викликом, встановили, що смерть чоловіка настала близько 5:30 ранку 23 серпня. Поряд з трупом на столі стояла почата пляшка з пивом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після недовгих пошуків вдалося встановити особу померлого: його впізнала дружина, яка зазначила, що чоловік залишився пиячити на дитячому майданчику ще з вечора 22 серпня.

Не з'ясованими залишаються обставини смерті, а також те, хто і чому облив зеленкою обличчя чоловіка.

Нагадаємо, що у Запоріжжі масово труять людей липовою випивкою.

Як повідомляв портал Знай.uа мережу вразила страшна фотографія, присвячена геноциду в Сребрениці (Боснія і Герцеговина) в липні 1995 року, коли солдати Армії Республіки Сербської вбили близько 8 тисяч боснійських мусульман.

Також Знай.uа писав про те, що 16 серпня одеські правоохоронці отримали дзвінок про те, що на дитячому майданчику на Бреуса бігає баран.