За інформацією прес-служби прокуратури на території обласного центру та в регіонах Запорізької області без наявності ліцензії на право виробництва алкогольних напоїв злочинцями було налагоджено масового виробництва виготовлення і збуту незаконної випивки.

У Запоріжжі підробляли алкоголь.

Крім того, після проведення експертизи співробітниками прокуратури було виявлено в алкоголі великий вміст денатурату (суміш технічного спирту з ацетоном).

Згідно з висновком судово-медичного дослідження, вживання зазначеної спиртовмісної суміші може бути небезпечним для життя і здоров'я людини.

У підпільному алкоголь були виявлені домішки ацетону.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.іа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.іа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.