У Дніпрі п'ятеро підлітків били ногами чоловіка прямо посеред дороги, після чого потягли його в невідомому напрямку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Факти".

У Дніпрі на вулиці Каруни кілька підлітків били чоловіка посеред проїжджої частини. Після зауважень водіїв, побитого чоловіка за ногу відтягнули на узбіччя.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Підлітки стверджують, що цей чоловік - той самий педофіл, який покалічив 15-річну дівчинку. Правоохоронці встановлюють причетність цього чоловіки до нападу на дитину.

Мама постраждалої дівчинки повідомила, що нападника затримали.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


"Зловили мразь, яка покалічила мою дівчинку. Вона пізнала його, завтра слідчий експеримент. Дай бог їй все перенести. Після зустрічі з цим покидьком у дитини знову шоковий стан", — пише Юлія Романенко.

В коментарях під цим постом повідомлялося, що якогось чоловіка вночі били підлітки, і що, можливо, це саме той ґвалтівник.

Нагадаємо, що в Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом нападу невідомого зловмисника на 15-річну дівчинку. За словами свідків, він вдарив дитину по голові пляшкою і намагався затягнути в кущі.

Раніше портал Знай.ua писав, що в Запоріжжя хам в погонах накинувся на водія, переполох на всю маршрутку: ось так доводять до аварій

Також портал Знай.ua повідомив, що київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.