27 серпня у місті Дніпро зникла жінка. Затолюк Санія Кавиївна. Жінка сіла в ранковий автобус і зникла. Родичі просять допомогти у пошуках.

Відомо, що вранці жінку посадили на автобус №95А в районі ж/м Клочко. о 7:15 жінка вийшла з автобуса на зупинці у районі ж/м Фрунзенський. З собою у неї не було телефону та грошей. Окрім цього у жінки проблеми з пам'яттю та діабет другого ступеня, тому вона потребує постійного догляду.

Особливі прикмети: сіде волосся, коротка стрижка, карі очі, зріст 152 см.

Раніше із жінкою вже траплялися такі випадки. Рідні неодноразово зверталися до поліції, але з їхніх слів пошуки не давали результатів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Ми прохаємо вас придивитися до фотографії та бути уважними у громадських місцях. Якщо раптом ви побачити жінку, або щось знаєте про її місцезнаходження, одразу ж телефонуйте 102, або за телефоном (099) 649-16-02 - Михайло.

Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, стали свідком підпалу або пожежі - звертайтеся за телефоном 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua У Дніпрі зникла юна красуня, батьки благають про допомогу: фото дівчини

Як писав Знай. ua Пішов по-англійськи: під Дніпром розшукують зниклого чоловіка, рідні виплакали всі очі

Раніше на Знай.ua 14-річна школярка зникла безвісти, шукає вся Україна: у копів лише одна зачіпка