У Закарпатській області сталася досить тривожна історія. Так, 2 серпня, близько 16:00 години зникла безвісти 14-річна Юлія Котлан з села Розтоки. За словами поліцейських дівчинка в складі групи із 9 осіб пішла збирати чорниці поблизу села Богдан. Згодом група розділилася, тоді неповнолітня дівчина і зникла.

Про це стало відомо завдяки повідомленням ГУ Нацполіції Закарпатської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На жаль там немає мобільного зв'язку, тому зв'язатися з нею немає можливості. Зараз школярку шукають рятувальники, поліцейські, гірські пошуковики і місцеві жителі.

Юлія Котлан

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Управлінні публікують особливі прикмети дівчини: зріст 150 сантиметрів, волосся русяве; була одягнена в чорні штани, чорну кофту і сині чоботи. З собою мала зелений рюкзак. Правоохоронці звертаються до усіх, кому відомо місцеперебування зниклої дівчинки, повідомляти про це відразу на лінію "102" або до найближчого відділення.

Нагадаємо, в Дніпрі третій рік шукають зниклого чоловіка: пішов з дому без пам'яті.

Як повідомляв Знай.uа цунамі в Індонезії забрало рекордну кількість життів: названо шокуючі цифри.

Знай.uа писав, підозрюваний у викраденні миколаївського школяра здався копам.