Кривий Ріг можуть залишити без опалення через одного з найбільших виробників теплоенергії в місті.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро. Година".

Кривий Ріг може залишитися без опалення через борги одного з виробників теплоенергії в місті.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

НАК "Нафтогаз України" звертає увагу на критичну ситуацію із заборгованістю за природний газ одного з найбільших виробників тепла міста Кривий Ріг - АТ "Криворізька теплоцентрал".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Цей виробник теплоенергії заборгував Нафтогазу 1,760 мільярдів гривень. Для того, щоб відновити постачання теплоенергії підприємство зобов'язане виплатити весь борг.


Нафтогаз закликав владу Кривого Рогу та Фонд держмайна, який управляє Криворізькою теплоцентраллю, вжити негайних заходів для погашення заборгованості і своєчасної подачі тепла в місті.

Нагадаємо, українці отримають додаткові платіжки: за що і скільки доведеться віддати.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua , ціна на газ в Україні кардинально зміниться: як цифри у ваших платіжках будуть залежати від субсидій.

Також портал Знай.ua писав, що українцям запропонували блакитне паливо за зниженою ціною.