Компанія "Нафтогаз України" опублікувала на своїй сторінці в Facebook карту регіонів, де можна звернутися у газопостачальні компанії, щоб придбати газ за літньою ціною.

Як відомо, напередодні компанія оголосила про створення послуги "Газовий запас", яка раніше була доступна тільки для підприємців.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зараз ми пропонуємо продукт клієнтам як нашої власної газопостачальної компанії, так і через існуючу мережу газозбутів. Таку пропозицію від нас отримали збути у всіх без винятку регіонах", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

У "Нафтогазі" зазначають, що якщо газозбут відсутній у вашому регіоні, варто звернутися у компанію напряму щоб дізнатися, чому дана послуга ще не узгоджена. У компанії стверджують, що якщо закупити газ наперед, можна буде заощадити до 25% плати за газ взимку.

газ
газ

Для того, щоб скористатися послугою "Газовий запас" потрібно прийти в центр обслуговування клієнтів свого газозбуту з паспортом і укласти додаткову угоду до типового договору постачання газу.

Нас питають: в яких регіонах можна купити #ГазПроЗапас за літніми цінами? Ця пропозиція дозволяє людям купити газ за...

Geplaatst door Нафтогаз України - Naftogaz op Donderdag 22 augustus 2019

Нагадаємо, пенсіонери отримали надбавку.

Як повідомляв портал Знай.uа, рішення Кабміну неприємно вдарило по Нафтогазу.

Також Знай.uа писав про те, у серпні зміниться ціна на газ.