Військовий 93-ї бригади спалив російський паспорт, таким чином показав що потрібно зробити жителем окупованих територрий з паспортом окупанта.

Про це повідомляє прес-служба 93-ї бригади "Холодний Яр" в соціальні мережі.

Повідомляється, що військовослужбовець 93-ї бригади через довгий час нарешті отримав український паспорт. Після цього військовий відразу спалив паспорт країни-окупанта і зняв це на відео.

Як розповів військовий цей ролик - своєрідна інструкція того, що повинні зробити з російськими паспортами жителі окупованих територій.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українці підтримали такий вчинок військового і почали залишати свої коментарі під відео. Деякі навіть іронічно зауважили що потрібно зібрати їх побільше, щоб було чим топити взимку.

"Хороша ідея, чим топити, зберіть побільше", "Країна 404 згоріла", "Добрий вчинок, молодець", "Приємно дивитися", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Нагадаємо, що в українській столиці помітили одну з рупорів Кремля за зйомкою сюжету для пропагандистського телеканалу.

Як повідомляв портал Знай.uа , 25-й член екіпажу захопленого українського буксира Яни Капу собака Джессі нарешті зустрілася із звільненими моряками.

Також Знай.uа писав про те, що український режисер Олег Сенцов заявив, що давав свідчення про тортури в полоні для Гаазького трибуналу.