У Дніпрі маніяк, який нападав у темних перевулках на жінок та бив їх у обличчя, почув вердикт суду.

суд
суд

Про це повідомляє Днепровская панорама та ділиться подробицями із зали суду.

Варто нагадати деталі справи: усе місто кипіло від пристрастей, що відбуваються на Лівому березі Дніпра. Невідомий підстерігав жінок та дівчат, бив їх в обличчя і зникав. Нападав у будь-який час доби, навіть у людних місцях, не щадив нікого - під гарячу руку неадеквата потрапила вагітна.

22 листопада в Амур-Нижньодніпровському суді Дніпра обрали запобіжний захід 32-річному чоловікові, який нападав на жінок на вулиці Калиновій. Зловмисник встиг напасти на шістьох жінок, одній з них навіть довелося накладати шви.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зважаючи на тяжкість злочину, вирок суду став несподіванкою для городян - "калинівського маніяка" відпустили цілодобовий під домашній арешт на 60 діб.

Кадри із зали суду, Днепровская панорама

Дніпряни киплять від обурення, вони побоюються за своє життя і того, що зловмисник візьметься за старе. Коментарів від суду поки що не надходило.

Нагадаємо, що в Україні вже почався опалювальний сезон, але багато українців не виявили належні пільги в платіжках.

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям перерахують тарифи на опалення і гарячу воду.

Також портал Знай.ua писав, що Кабмін Гончарука кардинально змінить комуналку.