Дніпряни віртуозно зліпили зі снігу патрульний автомобіль та викликали копів, заявивши, що на вулиці стоїть покинута напризволяще службова машина.

В Дніпрі зліпили авто для копів, фото: інформатор

Подробиці кумедної афери повідомляє Інформатор та публікує кадри снігового хенд мейду.

У повідомленні йдеться, що в поліцію зателефонувала невідома дівчина і розповіла, що побачила кинутий службовий автомобіль патрульної поліції.

До подібного роду повідомлень в правоохоронних органах ставляться серйозно, тому на місце події одразу ж направили екіпаж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Прибувши за вказаною адресою, патрульні нічого, крім сніговика у вигляді поліцейської машинки, патрульні не знайшли. Сама заявниця ж містичним чином зникла.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в центрі Одеси поліцейський збив жінку і дитину, є постраждалі.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Портал Знай.ua писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані пропонував патрульним нестандартний хабар.