У Дніпрі біля житлового двоповерхового будинку по вулиці Остапа Вишні поселився рій бджіл, що не на жарт стурбувало жителів. Про ліквідацію події повідомляє прес-служба ДСНС в Дніпропетровській області на офіційному сайті.

Відомо, що дзвінок на гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов о 13:17 у вівторок, 26 травня. Прибувши на місце події рятувальники виявили рій бджіл, який влаштувався на дереві на висоті 5 метрів. Поруч розташовувався двоповерховий житловий будинок, тому рятувальники прийняли рішення перенести комах в інше місце, щоб вони не нашкодили місцевим жителям.

У Дніпрі рій бджіл оселився біля житлового будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Використавши шанцевий інструмент, рятувальники перемістили рій бджіл у спеціальну бочку і вивезли їх за межі міста. Під час усунення події ДСНС в Дніпропетровській області привернула 4 чоловік особового складу, а також одну одиницю техніки Головного управління ДСНС України в області.

У Дніпрі рій бджіл оселився біля житлового будинку / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно в смт. Дніпровське, Дніпропетровської області, місцева жителька виявила рідкісну тварину – лісова соня бігала по деревах у пошуках їжі. Жінка повідомила, що даний вид тварин був внесений в Червону книгу України. Природною середовищем проживання є широколистяні ліси або старі сади. Чисельність цих гризунів знаходиться на дуже низькому рівні.

Під Дніпром виявили рідкісний вид гризунів / фото: Світлана Кияк в Facebook

Нагадаємо, раніше дніпрянка виявила у дворі кубло змій.

Як повідомляв портал Знай.иа, дніпровський фотограф відобразив білку-акробатку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі спортсменка відбивалася від собаки камінням.