У Дніпрі на розі вулиці Жуковського та проспекту Яворницького двоє невідомих жорстоко побили лежачого хлопця. Відповідний відеозапис надав Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що бійка сталася на перетині вулиці Жуковського та проспекту Яворницького навпроти торгового центру Atrium. Судячи з наданого відеозапису, двоє невідомих чоловіків били ногами лежачого на землі чоловіка. Що стало причиною такої звірячої агресії – невідомо.

У Telegram-каналі уточнили, що поруч з постраждалим знаходилася його дружина, яка після бійки викликала швидку медичну допомогу і співробітників поліції, щоб написати заяву.

Варто нагадати, що раніше в місті Марганець Дніпропетровської області група підлітків вломилася в будинок до літньої чоловіка, побили його й пограбували. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За оповіданням 57-річного потерпілого, група підлітків залізла до нього в будинок через вікно. Після цього вони почали шукати цінні речі, а коли нічого не знайшли стали чекати власника. Коли ж той прийшов, вони його побили та забрали мобільний телефон, готівку та банківську картку.

Поліції вдалося відстежити зловмисників через камери відеоспостереження – ними виявилися місцеві школярі у віці 14-16 років.

Під Дніпром група підлітків пограбувала і побила літнього чоловіка / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Нагадаємо, раніше в Дніпрі вандали повалили на землю урни в парку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі засудили жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка.

Також Знай.иа писав, що неадекватний дніпрянин увірвався в тролейбус без маски і почав погрожувати водієві.