У Дніпрі співробітники поліції затримали чоловіка, який вдерся в чужий дім і почав приймати душ. Про незвичайний випадок розповідає прес-служба Управління поліції охорони в Дніпропетровській області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався близько половини другої ночі в понеділок, 22 червня. Чоловік натиснув кнопку "Термінового виклику поліції" оскільки в його квартиру на вулиці Кленовій по водостічній трубі на 4-й поверх заліз знайомий господаря.

Повідомлення від жителя надійшло о 1:24 в Управління поліції охорони в Дніпропетровській області. Співробітники відомства прибули за місцем виклику за лічені хвилини і піднялися на 4-й поверх, звідки лунав сигнал "Тривога". Правоохоронців пустив всередину скуйовджений чоловік, який вказав поліцейським на ванну кімнату, звідки лунала нецензурна лексика.

У Дніпрі чоловік забрався в чужу квартиру і почав приймати душ / фото: facebook.com/upoDnepr

Як з'ясувалося, знайомий господаря квартири проник у приміщення через вікно, забравшись по водостічній трубі. Він вимагав від мешканця гроші і намагався влізти в бійку, але після невдалих спроб відправився у ванну кімнату і почав приймати душ.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Старший сержант поліції Костянтин Артеменко розповів, що чоловік перебував явно в неадекватному стані, вів себе агресивно і не хотів виходити з ванної кімнати. Щоб приструнити буйного, поліція використовувала спецзасоби та кайданки.

Зловмисника було передано слідчо-оперативній групі і пізніше його відправили до Чечелівського відділку поліції.

Нагадаємо, що в Дніпрі медики врятували дитину, на носі якого застрягла батарейка.

Як повідомляв портал Знай.иа, родичі збирають кошти на лікування двох дівчат, які постраждали в ДТП в Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром вітчим забив 4-річну дівчинку до смерті і розгулює на волі.