У Дніпрі на залізничній станції на житловому масиві Тополя 27-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством, розпоровши собі живіт пляшкою. Про подробиці події розповідає видання "Інформатор" з місця події.

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 29 червня, близько 10:00 на залізничній станції "Зустрічний" (житловий масив Тополя). 27-річний чоловік спробував покінчити життя самогубством – озброївшись розбитою пляшкою, він розпоров собі живіт. Попередньо, на такий вчинок він зважився через борги.

У Дніпропетровську на ж/д станції чоловік розпоров живіт розбитою пляшкою / фото: Інформатор

На місце події оперативно прибула бригада швидкої допомоги, навіть незважаючи на незручний під'їзд до станції. Лікарі на місці стабілізували потерпілого і його госпіталізували в першу лікарню швидкої допомоги. У нього діагностували поранення черевної порожнини з внутрішньою кровотечею.

ФОТО 18+

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У Дніпропетровську на ж/д станції чоловік розпоров живіт розбитою пляшкою / фото: Інформатор

На даний момент лікарі проводять термінову операцію в хірургічному відділенні. На щастя, чоловік залишився живий, проте остаточний вердикт медики винесуть після проведення хірургічного втручання.

Нагадаємо, що в місті Нікополь Дніпропетровської області 6-річний хлопчик випав з вікна 5-го поверху.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області можуть посилити карантин.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі полковник поліції Павло Савенко покінчив життя самогубством, вистріливши собі у голову з карабіна.