У Дніпрі пасажир тролейбуса влаштував бійку через те, що його попросили надіти маску. Відповідним відеороликом поділилося видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 27 червня, в тролейбусі №8. В салон тролейбуса зайшов пасажир з велосипедом, проте той був без маски. Кондуктор помітив це і попросив чоловіка надіти засіб індивідуального захисту, але чоловік відповів, що у нього його немає.

У Дніпрі пасажир влаштував бійку через маску / скріншот з відео

Щоб швидко зам'яти конфлікт, інші пасажири дали йому нову маску, проте велосипедист її відмовився одягати. Тоді у справу втрутився водій тролейбуса і інші люди. Зав'язалася словесна перепалка. Порушника хтось почав знімати на камеру, що не на жарт його розлютило. Велосипедист почав вести себе агресивно, поліз у бійку і почав забирати у оператора телефон.

Очевидці події почали кричати і просили викликати на місце поліцію. У цей час у порушника все ж вийшло забрати мобільний телефон і вибігти з транспорту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Зазначимо, що незважаючи на ослаблення карантину, їздити в громадському транспорті можна лише за кількох умов. Міська влада заявила, що пасажири громадського транспорту зобов'язані надягати маски або респіратори, а також рукавички.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі пасажир відмовився надягати маску в тролейбусі і нарвався на конфлікт.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі відновили роботу міських маршрутів.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним видом.