У Дніпрі в обласній лікарні імені Мечникова знаходиться бабуся, яка забула, де живе. Детальніше про це розповідає місцеве видання "Інформатор".

Повідомляється, що у вівторок, 28 липня, в Дніпрі на трамвайній зупинці біля лікарні виявили літню жінку. Вона була розгублена. Коли її спробували опитати, вона розповіла, що абсолютно нічого не пам'ятає – ні імені, ні вулиці, на якій живе.

У Дніпрі знайшли літню жінку з провалами в пам'яті / фото: Інформатор

Небайдужі мешканці міста потурбувалися про літній жінці, передавши її в руки правоохоронців. Після чого її відправили в лікарню Мечникова до тих пір, поки не знайдуться родичі.

Виглядає жінка доглянуто: одягнена в рожевий халат, чорні мокасини, при собі була бежева сумка і пальто того ж кольору.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Дніпрі знайшли літню жінку з провалами в пам'яті / фото: Інформатор

Якщо раптом ви впізнали жінку, або вам відомо, як зв'язатися з його родичами, — передайте інформацію в Соборний відділ поліції: (097) 642-34-22. Будь-які дані можуть бути корисними.

Нагадаємо, що шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку, батьки кинули всі сили, щоб врятувати малюка.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики провели складну операцію на обличчі дитини.