У Дніпрі під'їзд одного з житлових будинків заливає нечистотами через безвідповідальність господаря верхньої квартири. Детальніше про це розповіла журналістка Фаїна Мендалюк на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Вже більше половини року мешканці багатоповерхівки на Запорізькому шосе змушені терпіти крапаючі на голову потоки нечистот. Вся справа в тому, що власник однієї з верхніх квартир відмовляється ремонтувати гниючі труби в своєму приміщенні. Більш того, комунальні служби він також відмовляється пускати до тих пір, поки не упевниться, що вони зроблять йому ремонт сантехніки безкоштовно.

Совесть гложит. Когда прохожу мимо ... совсем загрызает! Но, к сожалению, не соседа, который изуродовал после ремонта подъезд. Ему пофиг(извините). Он здесь не живет. Почти 10 лет сдаёт квартиру. Арендаторам тоже плевать. Не им же на голову капает. А то, что в санузле в месте стыковки унитаза и крестовины прогнила часть чугуна, что и давало протекание канализационных стоков по подъезду до первого этажа, их и собственника квартиры не тревожит. С момента постройки дома с 1978 года горе-хозяин пытался замазать прогнившую часть герметиком, цементом с канцелярским клеем, но не заменить. Мог, как вариант, за счёт получаемых от сдачи в аренду средств. Но за свои кровные не хотелось. Пусть жилсервис и крестовину поменяет за бюджетные средства, за наши с Вами налоги, а ещё лучше вместе с унитазом). Кстати, с октября 2019 отказывался пускать в квартиру мастеров, пока те на 100% не подтвердят, что бесплатно отремонтируют его внутриквартирные проблемы. Спасибо аварийной службе за терпение. У нас оно закончилось, пусть теперь общается не с нами , а с официальными структурами. Не по-соседские, скажете Вы!? А травить нас своим дерьмом(простите) - это человечно!? По-людски испохабить подъезд, который через его канализационные стоки выглядит хуже, чем до капремонта, кстати, тоже выполненный за бюджетные средства города. А совесть... на работе будет некогда). Надесь😉А Вы бы как поступили?

Geplaatst door Фаина Мендалюк op Zondag 16 augustus 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Мешканці цього будинку просто в шоці від безвідповідальності цього чоловіка. Звичайно, він не живе в цьому будинку, а здає квартиру вже більше 10 років, тому і не займається житловими питаннями. До слова, орендарям також плювати на занедбаний стан сантехніки в квартирі.

Фаїна розповіла, що у зазначеній квартирі з моменту спорудження будинку (1978 рік) в місці стикування унітазу і хрестовини прогнила частина чавуну. Горе-господар намагався виправити ситуацію, постійно латаючи аварійну ділянку монтажною піною, клеєм та іншими засобами, однак вони не давали довгострокового результату. Робити ремонт за свій рахунок він також не хотів.

Тепер мешканці живуть з наслідками безвідповідальності свого сусіда – новий відремонтований під'їзд затоплений нечистотами з протікаючої каналізації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області місто засипало чорним пилом.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі ураган зніс 50-річні ялини.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі неадекватна жінка закидала камінням вітрину магазину, поранивши одного з відвідувачів.