Чоловік, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річного хлопчика з Кам'янського, двома роками раніше напав на дівчину посеред вулиці. Про це розповідає видання "Дніпровська панорама".

Читайте Знай в Google News!

Як розповіла, на той момент неповнолітня, постраждала Ганна Губа, інцидент стався 10 квітня 2018 року. Вона з подругою гуляла по місту і так вийшло, що дорогу вона перейшла першою. Тоді вона вирішила почекати Таню в тіні.

"Біля бордюру сповільнююся, тут йдуть три чоловіки назустріч, один з них обходить мене, підходить впритул і каже: "Дівчина, а що у вас груди і попа закриті, показуйте, що у вас там", – розповіла Аня про початок конфлікту.

Дівчина спробувала мирно обійти чоловіків, уникнувши конфлікту, однак у одного з них були інші "плани". Він наздогнав постраждалу і різко схопив за сідниці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Після того як він схопив мене за сідниці, я повертаюся, намагаюся дати ляпас, і тоді він як озвірів. Коли він спробував вдарити мене пляшкою перший раз, мені вдалося відмахнутися. Другий раз він ударив вже з більшою силою і потрапив пляшкою в обличчя. Удар був сильним, на обличчі розбилися сонячні окуляри. Поки я приходила в себе від події і відкрила очі, він вже налетів на мене і ногою з розмаху вдарив в бік живота. Слава богу, тут почала кричати моя подруга. Я крикнула їй, щоб вона викликала поліцію. Після цього нападник втік", - розповіла дівчина.

Поліції вдалося розшукати зловмисника, проте серйозного терміну йому не винесли. Суд першої інстанції призначив підозрюваному півроку арешту, проте Апеляційний суд його скасував і призначив йому 17 тисяч штрафу.

І ось тепер, через 2 роки, чоловік знову потрапив у поле зору правоохоронців. Він зґвалтував 13-річного хлопчика, заманивши до себе на дачу. Детальніше читайте тут.

Правоохоронці затримали Сергія Стрельцова, якого впізнав постраждалий хлопчик, за підозрою в зґвалтуванні. На даний момент він знаходиться під арештом в СІЗО і незабаром його чекає суд.

"Враховуючи, що мати хлопчика не в змозі найняти адвоката і, швидше за все, скористається безкоштовним, а це "тіло" знову візьме дуже хорошого, результат може бути просто лякаючим!"- пише Ігор Ільков і звертається до адвокатів з проханням безкоштовно взяти на себе захист матері і постраждалого хлопчика і довести все до справедливого покарання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі біля популярного торгового центру помітили чоловіка, який заманює дітей до себе в машину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на дитину напав невідомий і забрав мобільний телефон і гроші.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік напав на дівчинку-підлітка в ліфті, вдаривши її електрошокером.