У Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в місті Кам'янське Дніпропетровської області. У понеділок, 17 серпня, близько 19 години, на гарячу лінію поліції "102" звернулися стурбовані жителі, заявивши, що чоловік з вікна 2-го поверху стріляє в бік дітей.

По приїзду правоохоронці з'ясували, що 37-річний житель Кам'янського перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він стріляв з пневматичної зброї з вікна квартири на другому поверсі в бік дітей. За його словами, він лише намагався налякати малолітніх, які сварилися під його вікнами. На щастя, від дій чоловіка, у однієї дитини залишився тільки маленький синець.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловіка затримали правоохоронці в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Поліція вилучила з місця події зброю і кулі, які були відправлені на експертне дослідження.

Спільно з місцевою прокуратурою чоловіку було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) КК України. На даний момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі путана допомогла затримати серійного маніяка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кам'янському двоє чоловіків пограбували дитину в маршрутці.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі оштрафували чоловіка за відсутність медичної маски.