У Дніпрі п'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці по спині сокирою. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 19 серпня, ввечері в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра. У поліцію надійшло повідомлення про те, що в будинку на вулиці Петрозаводській лежить чоловік з рубаною раною спини. По прибуттю правоохоронці виявили 36-річного потерпілого та його брата, який пояснив, що потерпілого вдарив сокирою його друг, з яким вони разом випивали.

Як виявилося, нападник проживає на вулиці Грінченка. Потерпілий перебував на той момент у нього в гостях і розпивав алкоголь. Потім між ними виникла сварка, в слідстві чого нападник схопив сокиру і завдав своєму товаришеві по чарці удар по спині.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потерпілого терміново госпіталізувала швидка в міську лікарню №6. Тим часом правоохоронці вирушили за вказаною адресою, де проживає підозрюваний у нападі. У квартирі поліція виявила як самого нападника, так і сокиру. Мати кривдника підтвердила факт сварки між чоловіками.

На місце події була викликана опергрупа АНД відділу поліції для подальшого розгляду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі затримали групу злодіїв, які обчищали квартири в Соборному районі міста.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Придніпровську вдалося зняти чоловіка, який любить розбивати те, що йому не належить.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському п'яний чоловік стріляв з вікна своєї квартири в бік дітей з пневматичної зброї.