Стало відомо про те, що в Дніпрі близько 5 днів тому зник чоловік. Ніхто не знає де він.

Таким чином, повідомляється, що всі рідні стоять на вухах, так як 37-річний Руслан Ковтун, який проживав на житловому масиві Червоний Камінь, безвісти пропав близько тижня тому.

Повідомлення про цей інцидент почали з'являтися в мережі.

у Дніпрі практично тиждень шукають зниклого безвісти чоловіка, фото: соціальні мережі

З особливих прикмет: Руслан зростом 174 сантиметри, був одягнений в т Від день в сині джинси і чорну футболку. Якщо раптом ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження зниклого чоловіка - повідомте за номером телефону «102».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

у Дніпрі практично тиждень шукають зниклого безвісти чоловіка, фото: соціальні мережі

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Дніпрі вже більше року розшукують 38-річного чоловіка. Про подробиці зникнення і прикмети зниклого розповіли родичі.

Читайте Знай в Google News!

38-річний Святослав Шевченко перестав виходити на зв'язок з родичами ще в червні 2019 року. Востаннє чоловіка бачили в Дніпрі в мотелі" Транзит", який розташований на Донецькому шосе, 180.

Був одягнений в джинси, спортивну чорну кофту і кросівки Adidas.

Прикмета: невисокого зросту, русяве волосся, зелені очі. У реєстрі МВС зазначено, що у Святослава пухкі губи, рівний ніс і є залисини. Перед зникненням у нього була борода без вусів.

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого чоловіка, який повертався додому з Польщі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня.