У Дніпрі діти ображають перехожих і закидають їх камінням. Про подробиці події розповідає один з постраждалих Олег Вагабонд у Facebook-спільноті "Райончик".

Читайте Знай в Google News!

Як розповів місцевий житель, подібна поведінка у дітей спостерігається вже близько 2 тижнів. Практично щодня чоловіка закидають камінням в районі ринку на Образцова 4-5 дітей віком 7-10 років. Крім того, що вони травмують перехожих, їх камені також летять в припарковані машини і вікна сусідніх будинків.

"Мені ці діти повідомили що вони хочуть переді мною вибачитися, зламати щелепу, згвалтувати і поставити на лічильник. Я б їм і сам зламав щелепу за таку дотепність, але ці думки вони висловлюють з відстані в 50-100 м і після цього стрибають через паркани", - пише Олег Вагабонд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік поцікавився в учасників групи, до кого слід звертатися, щоб переглянути камери відеоспостереження та встановити особи малолітніх вандалів. Користувачі мережі запропонували звернутися до дільничного або зловити одного з дітей і викликати патрульну поліцію, щоб ті провели бесіди з батьками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром собака жорстоко покусала дитину, в чому батьки звинувачують байдужість господарів тварини.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі горе-мати поїла однорічного малюка пивом.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'яний чоловік вдарив свого товариша по чарці по спині сокирою.