Стало відомо про те, що в Кривому Розі чоловік з підозрою на коронавірус вийшов у вікно. Трагедія сталася в стінах лікарні.

Таким чином, повідомляється, що вистрибнув чоловік з вікна на третьому поверсі. На жаль, від отриманих травм він помер на місці. Про це стало відомо з повідомлення Дніпро оперативний з посиланням на власні джерела.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, яким і належить з'ясувати всі обставини трагедії.

Є інформація про те, що доставили в лікарню чоловіка 1971 року народження тільки в середу, 16 вересня. У нього була підозра на коронавірусну інфекцію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У якийсь момент він відкрив вікно і стрибнув з третього поверху відділення. Чоловік отримав травми, які були несумісні з життям.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі на території геріатричного пансіонату літній чоловік вистрибнув з вікна. Про подробиці події розповідає Telegram-канал "Х * * вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 29 серпня, в геріатричному пансіонаті, розташований на вулиці Гаванській в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра. Під вікнами будівлі виявили літнього чоловіка без ознак життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся в перехожим, через що потім зав'язалася бійка.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.