У Дніпрі неадекватний чоловік проткнув себе ножем у протест Володимиру Зеленському. Про подробиці події розповів представник Громадської ради при Дніпропетровській ОДА Дмитро Кішка в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 17 вересня, біля будівлі Дніпропетровської ОДА. За інформацією поліції, 52-річний чоловік проткнув собі ножем живіт. За словами самого потерпілого, таким чином він висловив свій протест чинному президенту Володимиру Зеленському.

"Він мене труїть", - сказав чоловік поліцейським.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Дмитра Кішки, правоохоронці оперативно надали чоловікові допомогу і зберегли йому життя до приїзду швидкої допомоги. 52-річний городянин був врятований і госпіталізований в психлікарню.

Чоловік встромив собі в живіт ножа на знак протесту, біля ОДА. Не знаю що стало причиною, але я його розумію... Поліція прибула миттєво, надали першу допомогу, та завантажили в швидку.

Geplaatst door Дмитро Олександрович Кошка op Donderdag 17 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Дніпровщині жорстоко поглумилися над хворою дитиною, українці оніміли:"що ж за людиною треба бути".

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром вбили і втопили жінку в річці, прив'язавши до ніг шматок бетону.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром сімейний лікар обдурив матір хворої дитини. Медики економлять на багатодітних сім'ях.