Пауерліфтер В'ячеслав Павличук з Кривого Рогу встановив національний рекорд. Атлет за одну хвилину здійснив 68 підйомів штанги вагою 100 кілограмів.

24 жовтня криворіжець В'ячеслав Павличук в одному зі спортивних клубів Кривого Рогу встановив національний рекорд. 45-річний спортсмен за 60 секунд підняв 100-кілограмову штангу, тримаючи її на лямках, 68 разів.

На один підйом В'ячеслав витрачав менше секунди. Вправу він виконував виключно правильно, інакше ризикував отримати травму спини.

В'ячеслав розповів, що дуже давно захоплюється спортом і силовими вправами. У його планах - встановлення нових рекордів і підкорення спортивного Олімпу.

"Я просто вирішив перевірити свої сили і довести людям, що після 40 років не обов'язково сидіти на дивані і колупатися в носі. У 45 років можна спокійно виступати і навіть встановлювати рекорди", - сказав Павличук.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Україні раніше такий рекорд не фіксували, але він був встановлений російським спортсменом – атлет підняв штангу 55 разів за одну хвилину. Криворіжцю вдалося перевершити результат росіянина.

Нагадаємо, каратист з Прикарпаття встановив світовий рекорд.

Повідомляється, що каратист з Прикарпаття Антон Левкун зробив 330 ударів по боксерській лапі і встановив новий світовий рекорд.

Попередній рекорд належав росіянину, проте українець вирішив не просто побити рекорд, а й ускладнив собі завдання. Якщо рекордсмен з Росії бив по лапі стоячи в боксерській стійці, то українець зробив це сидячи на шпагаті на двох стільцях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві студентка встановила світовий рекорд очманілими ніжками-Форрест Гамп у спідниці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Школярка з Києва побила світовий рекорд, це шикарно: "2,5 метра"

Також «Знай.иа " писав, що Український майстер вирушив до Книги рекордів на в'язаному велосипеді: "золоті руки"