Українці завжди славилися своїми досягненнями, багато з яких зафіксовано як в Книзі рекордів України, так і в Книзі рекордів Гіннеса. Україна славиться своїми спортсменами, які завжди показують видатні результати, але іноді може здивувати і старше покоління, причому найнесподіванішим чином.

93-річна Надія Шаригін з Кам'янки-Бузької встановила рекорд України, причому ви ніколи не здогадаєтеся, що вона змогла зробити. Варто відзначити, що подібне не зможуть повторити більшість молодих дівчат, не кажучи вже про старше покоління.

Хочете вірте, хочете ні, але вона стала найгнучкішою бабусею України, виконавши поздовжній шпагат, про що повідомляє Львівський портал, посилаючись на інформацію з офіційної сторінки Національного реєстру рекордів в Facebook.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У повідомленні сказано, що: "Надія Шаригіна з міста Кам'янка-Бузька відтепер офіційно визнана найгнучкішою бабусею України. Вона виконала поздовжній шпагат в 93 роки. Ще трохи і можна претендувати на місце в Книзі Рекордів Гіннеса, в якій зафіксовано виконання шпагату у віці 95 років".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українці вирішили заробити на виготовленні документів. В інтернеті з'явилося оголошення, що документи можна купити навіть без передоплати і повністю розрахуватися вже безпосередньо при отриманні. Заповзятливі громадяни тепер роблять водійські посвідчення для поляків. Вони пропонують права будь-якої категорії - від А до С — з можливістю обміну через шість місяців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у січні цього року Україна повторно встановила рекорд у експорті яблук. Результат був поліпшений, оскільки на зовнішній ринок виїхали понад вісім тисяч тонн яблук. Варто також зауважити, що змінилася і географія поставок яблук з України – постачальники постійно намагаються оволодіти новими, більш дорогими і складними ринками збуту.

Також "Знай.uа" писав, що безкоштовна гра Fortnite стала найуспішнішою в цифровому магазині App Store і принесла розробникам 500 мільйонів доларів за останній рік.