У Дніпрі круглий сирота Іванко терміново потребує допомоги небайдужих городян - він вже більше півроку бореться з кількома захворюваннями.

Детальніше про важку долю малюка розповідають волонтери "Міністерства добрих справ"у Фейсбуці.

8-річний Іванко проходить лікування в обласній дитячій лікарні. Хлопчик вже більше півроку бореться за своє життя з раком крові. Дитина приїхала до нас з Дружківського будинку-інтернату, він круглий сирота.

Мама кинула Ваню, як тільки дізналася, що він "сонячна" дитина і у нього хвороба Дауна. Тато перебуває у в'язниці, а нещодавно померла і бабуся, так що хлопчик залишився один. Також у нього - лейкоз, хвороба Дауна і ДЦП.

фото: Міністерство добрих справ
фото: Міністерство добрих справ

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Слабкий зараз Ваня, пішов стоматит у роті, не може їсти, ротик болить, сьогодні повинна бути хімія, але аналізи низькі, хоча вливають і альбунорм і атенатив, тому хімія сьогоднішня — під питанням, температурить. Ще йому потрібно придбати шину, в понеділок його планують розгіпсувати і поставити її", - пише волонтер Світлана Пономаренко.

Хлопчик щодня приймає ліки на суму близько 2 тисяч. Крім цього потрібно оплачувати послуги нянечки.

Як допомогти Вані:

Карта для допомоги 4149439003974627(Пономаренко СВІТЛАНА).

фото: Міністерство добрих справ
фото: Міністерство добрих справ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маленького українця з'їдає рак, молода мама благає про допомогу: "Ростик хоче жити"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі рятують дитину, яка "скупалася" в каструлі окропу-мама відволіклася на хвилинку

Також «Знай.иа " писав, що 13-річний львів'янин переніс три зупинки серця і продовжує боротися за життя, батьки у відчаї - " Врятуйте Вадиму"