У Дніпрі медики дивом врятували медсестру, у якої коронавіру вразив 95% легенів. Пацієнтку вже готують до виписки, хоча шансів у неї вижити майже не було.

Про це передає "Суспільне".

Медсестра з Волновахи Донецької області потрапила в центральну лікарню імені Мечникова в дуже важкому стані. Жінка заразилася коронавірусом на роботі і на момент перевезення в Дніпро у неї було уражено 95% легенів, а сатурація впала до 32%.

52-річна жінка працювала медсестрою-анестезисткою і заразилася коронавірусом. Коли її стан став погіршуватися, було прийнято рішення перевезти її в ц лікарню імені Мечникова в Дніпро.

Лікарні при коронавірусі, скріншот: Youtube
Лікарні при коронавірусі, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У жінки діагностували двосторонню пневмонію та ураження 95% легень. Медики два тижні боролися за її життя і їм вдалося "роздихати" її легені і поліпшити загальний стан пацієнтки.

У Волноваху її відправили двома швидкими, адже запас кисню був обмежений. Після того, як їй зробили КТ, медики побачили 95% ураження легень, що є катастрофічним.

"Порятунок цієї жінки тим цінніше, що вона сама брала участь в порятунку людей, і з часом знову повернеться в стрій і продовжить свою добру справу",- розповів головлікар лікарні Сергій Риженко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У закарпатця знайшли мутуючий коронавірус: "їздив на заробітки...."

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні за добу 8 513 нових хворих коронавірусом, 232 померло

Також «Знай.иа " писав, що Комаровський застеріг про вплив covid - 19 на психіку: "депресія і суїцидальні спроби"