31 серпня, близько 6:40 на лінію "102" повідомили про те, що в Дніпрі, на вулиці Глинки, 2, відбулося самогубство. Виїхавши на місце виклику, поліцейські виявили біля ТРК "МОСТ-Сіті" тіла дівчини і хлопця без ознак життя. Про це повідомив "Інформатор".

Як стало відомо, пара закоханих підлітків зістрибнула з даху торгово-розважального центру, який розташований в центрі міста. За попередніми даними правоохоронців до суїциду їх довела скандальна гра МОМО.

Тіла підлітків побачили випадкові перехожі, які й викликали поліцію, а також швидку допомогу на місце події.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Примітно, що біля тіл загиблих розкидані пелюстки червоних троянд, які пара розсипала під час стрибка з будівлі.

Працівники торгового центру запевняють, що нічого не чули. Але вони впевнені, що це самогубство, і воно пов'язано з небезпечною грою МОМО в соціальних мережах, яка є фактичним аналогом гри "Синій кіт".

Померлі підлітки також залишили прощальний лист, написаний на їх спільній фотографії, зі словами "мы почувствовали этот гребанный мир".

Правоохоронці з'ясовують усі подробиці події.

Момо, як її називають, сама з'являється у списку контактів програми, шле страшні повідомлення і вимагає виконати свої накази. Якщо людина відмовляється це зробити, то вірус починає загрожувати.

Це вірус, який починає самостійно писати користувачам в месенджері.

Вперше вірус був згаданий на Reddit, а вигадали його у японській компанії, яка займається створенням спецефектів. Перший дзвінок від Момо був зареєстрований в Японії, пізніше дзвінки надходили користувачам в Мексиці та Колумбії.

Варто відзначити, Момо набула широкого розголосу після смерті 12-річного підлітка в Аргентині. Смерть 12-річної дівчини розслідувала місцева поліція. Правоохоронці виявили листування в WhatsApp і Фейсбуці. Після перевірки контактів та соціальних мереж підлітка було виявлено листування з дивним користувачем. Повідомлення мали загрозливий характер і могли психологічно впливати на дитину шляхом погроз. Саме це, можливо, і стало причиною нещасного випадку.

Нагадаємо, закохані сатаністи відзначили Новий рік суїцидом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в ресторані "Старгород" померла дівчина. За попередніми даними, їй було близько 25 років. Трагедія сталася приблизно о 2:20 - 2:30 ночі.

"Знай.uа" писав, у Києві кілька підлітків випробовували свої нерви на міцність, вистрибуючи перед поїздом метро. На своїй сторінці у Facebooк киянин Олексій Масловец опублікував фото трьох підлітків, які зістрибували з перону перед прибуваючим поїздом. Юні экстремали падали під склад, щоб той проїхав над ними.