У п'ятницю, 31 серпня, прогримів вибух у ресторані "Сепар", який знаходиться в Донецьк. Про це повідомляє інформаційне агенство так званої "ДНР".

На місце прибули численні машини екстрених служб, в тому числі поліція і швидка допомога. Територія навколо ресторану оточена. На даний момент відомо про одного постраждалого, якого відвезли у госпіталь.

Як повідомляється, вибух прогримів біля ресторану на бульварі Пушкіна, всього в декількох сотнях метрів від резиденції глави самопроголошеної "ДНР" Олександра Захарченко.

Кроме того, сообщается, что во время взрыва главарь "ДНР" был серьезно ранен во время взрыва.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що ватажок так званої донецької "народної республіки" Олександр Захарченко, в чиїх здібностях ми не сумніваємося від слова "зовсім", в черговий раз довів, що інтелектуальна сила - головна його зброя. В цей раз донецький бойовик зганьбився в ефірі російської пропагандистської передачі, вийшовши на зв'язок зі студією за допомогою відео.

Ну, що сказати, Президенту України Петру Порошенку поставили дивакуватий "ультиматум", якщо це можна так назвати.

Так, в ефірі передачі з головним кремлівським пропагандистом Володимиром Соловйовим Захарченко спробував максимально стисло та зі змістом пояснити, як він оцінює перспективу сісти з українським президентом за стіл переговорів. Але щось як завжди пішло не так. Коротко вийшло, а от зі змістом біда.

"Віч-на-віч — це навряд чи, швидше за все, злякається. А ось сісти за стіл переговорів — або сяде, або не сяде. Але якщо вже не буде сідати, то він вже ні за який інший стіл сісти просто не зможе", — озвучив Захарченко свій дивний посил. До речі, в ефірі всі дружно зробили вигляд, що вловили жарт.

Нагадаємо, жителі так званої ЛНР з жахом виявили, що сусідня і нібито дружня "держава" ДНР ввела їм мито.

Як повідомляв Знай.ua, Москва посеред Маріуполя: генделик з "русским міром" роздратував українців.

Також Знай.ua писав, пекло для своїх і чужих: окупанти мінують позиції з обох сторін.