У суботу, 1 вересня, в популярному столичному університеті сталася кривава НП: в одному з гуртожитків першокурсник влаштував різанину.

У повідомленні столичної прокуратури йдеться, що інцидент стався в Національному авіаційному університеті. Близько першої години ночі на вулиці Ніжинській новоспечений студент намагався потрапити до гуртожитку. але на вході між ним та іншими студентами, що живуть там, розгорівся конфлікт, і хлопця відмовилися пускати всередину.

"Обурившись цим, хлопець дістав ножа і завдав двом студентам НАУ численні порізи різних частин тіла",- розповіли в прокуратурі

У цій історії, на щастя, обійшлося без загиблих. В одного студента медики діагностували тяжкі тілесні ушкодження, у другого поранення в легенях. Студента-дебошира затримали. Йому загрожує тюремне ув'язнення на термін до 8 років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Представники прокуратури не уточнили, у якому саме гуртожитку сталася моторошна історія. Не допомогла і інформація на офіційному сайті НАУ: на вулиці Ніжинській знаходиться відразу декілька гуртожитків.

У Києві неадекват взяв дітей у заручники

У Києві чоловік тримає в заручниках чотирьох дітей. Він забарикадувався у власній квартирі, в даний час проводиться спецоперація по їх звільненню. За даними столичної поліції, зловмисник іронізував не тільки над малюками, але і тримав в страху всю родину.

Нагадаємо, у Львові заблокували приміщення суду, вся будівлю в диму. Тут зібралися десятки активістів, які вимагають винести справедливе рішення.

Як повідомляв "Знай.иа", на пішохідному переході під колесами автомобіля загинула 28-річна дівчина. Джерело в правоохоронних органах розповіло, що за кермом Range Rover перебував проректор Національного університету.

"Знай.иа" писав про те, що 1 вересня автомобіль Range Rover у Козелецькому районі Чернігівської області злетів у кювет. В результаті автомобільної аварії загинула одна людина.