У вівторок, 4 вересня, стало відомо, що пішов з життя народний артист Росії Геннадій Мелехин. Він помер після тривалої хвороби.

"Дорогий наш Геннадій Михайлович! Наш незабутній учитель і колега! Нестерпно боляче говорити про Вас в минулому часі... Вибачте нас і прощайте! Вічна пам'ять світлій Людині!" — сказано в повідомленні театру.

Інформація про дату і місце церемонії прощання на даний момент не повідомляється.

Колеги великого актора розповіли, що для них Малехин був непорушним авторитетом, учителем і наставником. Вони стверджують, що виходити з ним на сцену було справжньою честю.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знайомі відзначають його іскрометний гумор, а також іронічне ставлення до всього що відбувається і невичерпне джерело життєвої і професійної мудрості. Крім того, у нього була величезна любов і відданість театру. Він допомагав багатьом знайти своє місце в творчості і житті.

Мелехин закінчив у 1960 році Ленінградський театральний інститут за фахом актор драми. C 1984 по 2006 рік грав у Російському драматичному театрі Карелії.

В трупу карельського драмтеатру Мелехин прийшов у 1984 році. А відразу після закінчення Ленінградського театрального інституту імені Островського він спочатку поїхав на батьківщину в Мордовію, де деякий прослужив у Державному російському драматичному театрі. Також

Геннадій Мелехин брав участь у телеспектаклях і був режисером-постановником концертних програм і вистав.

Нагадаємо, його фільми знали всі: помер культовий актор. Герой "Бандитського Петербурга" пішов в інший світ.

Як повідомляв "Знай. ua", застрелився відомий режисер Леонід Кантер. Чоловікові мало виповнитися лише 37 років.

"Знай. ua" писал, що в реанімації помер відомий український журналіст. Помер відомий журналіст від серцевого нападу.