У середу, 5 вересня, моторошна пожежа сталася на столичному Подолі. На вулиці Набережно-Лугова загорілися складські приміщення суднобудівного заводу.

У повідомленні прес-центру Державної служби з надзвичайних ситуацій кажуть, що виклик пожежники отримали о 11:27.

Площа пожежі склала близько 50 квадратних метрів. В 11:49 пожежу локалізували, а о 12:06 ліквідували.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На місці працювало сім одиниць основної та спеціальної техніки і близько 35 чоловік особового складу. На щастя, обійшлося без постраждалих. Подробиці пригоди встановить слідство.

Раніше повідомлялося, що в Денвері агент Федерального бюро розслідувань випадково підстрелив людину, виконавши сальто на танцполі.

Інцидент стався в одному з барів міста. Журналіст видання NEWS59 опублікував відео цього випадку.

Постраждалий отримав вогнепальне поранення, проте його життю нічого не загрожує. Поліція вже розпочала розслідування.

Також ми писали, що в одному з кафедральних соборів Берліна поліцейський стріляв у людину.

В офіційному Twitter берлінської поліції повідомляється, що співробітник правоохоронних органів відкрив вогонь, аби затримати дебошира. В результаті інциденту чоловіка отримав вогнепальне поранення в ногу. Інші подробиці поки невідомі.

Після інциденту місце події оточили, а біля входу в собор чергує "швидка допомога".

Повідомлялося, що в штаті Колорадо, США сталася страшна стрілянина на парковці. Повідомляється, що в ній загинула одна дитина. Ще одна дитина та двоє дорослих поранено в результаті стрілянини на парковці. Про це повідомляє Telegram-канал Hue.

За отриманою інформацією, інцидент зі стріляниною стався на парковці дитячої стоматологічної клініки в місті Вестмінстер (штат Колорадо.

Нагадаємо, під Києвом розстріляли авто відомого кримінального авторитету.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у штаті Колорадо, США сталася страшна стрілянина на парковці. Повідомляється, що в ній загинула одна дитина.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Україну сколихнуло страшне вбивство семикласниці.