Людей, які постраждали в результаті падіння вертольота в Києві, рятувальникам довелося діставати з купи металу. Про це повідомляє спільнота dtp.kiev.ua публікуючи нові знімки з місця трагедії.

Так, близько сьомої ранку на Трухоновому острові в Києві розбився цивільний вертоліт. Відомо, що в результаті падіння постраждали дві людини. Вони отримали тілесні ушкодження. Постраждалих госпіталізували, інформація про стан їх здоров'я уточнюється.

Як видно на фото, один з потерпілих після падіння виявився замкненим у салоні вертольота. Інший практично вилетів у розбите вікно. Також стало відомо, що розбитий вертоліт – це Eurocopter EC145, який є найдорожчим в Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Він належить ПАТ «Миронівський хлібопродукт», - про це розповів голова правління підприємства Юрій Косюк. Зазначимо, що сам підприємець є скандальною особистістю. Саме «Миронівський хлібопродукт» випускає охолоджену курятину під брендом «Наша ряба». За свою діяльність Косюк навіть отримав прізвисько «Король курей».

Юрій Косюк

За даними поліції, двох осіб, які перебували на борту, 1956 р. і 1948 р., госпіталізували з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості. Користувачі соцмереж гірко жартують, що тепер ціни на курятину піднімуть.

«Одна людина самостійно вибралася з нього, а друга — пілот — був затиснутий. Рятувальникам довелося за допомогою спецобладнання деблокувати постраждалого. Обидва були передані співробітникам медичної допомоги. У пілота перелом ноги, а також травмована нога металевими конструкціями вертольота», — розповіли в ДСНС Києва.

Зараз слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії, в тому числі експертизи для встановлення обставин і причин падіння вертольота.

Нагадаємо, на Трухановому острові в Києві розбився вертоліт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що падіння вертольота в Києві зняла камера.

Також "Знай.uа" повідомляв, що столичний тролейбус став місцем кривавої бійні.