Надзвичайна ситуація трапилась сьогодні вночі в Києві, у районі Гідропарку.

Про це повідомляє телеграм-канал KyivLive.

Приблизно о 03:30 група студентів святкували перший навчальний тиждень на березі річки. Один відпочивальник з доброю дозою алкоголю в крові пішов купатись. Через деякий час, друзі, які залишились на березі почули крики "На допомогу", але думали, що це жарти-і ніяк реагували.

За словами прес-секретаря ДСНС Світлани Водолаги, подія трапилася вночі, проте зараз тіло хлопця вже дістали з води. У ДСНС також не прокоментували питання про те, чи перебував загиблий на момент пірнання в стані алкогольного сп’яніння.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

“Водолази вже дістали тіло молодої людини і передали його судмедекспертів. За словами свідків, юнак разом з друзями вночі пірнав з Венеціанського мосту. Вони також стверджують, що намагалися самостійно відшукати його. Чи був він у стані алкогольного сп’яніння – встановлює судмедекспертиза”, – повідомила прес-секретар.

Разом з тим варто відзначити, що у річці Дністер на Прикарпатті не припиняють пошуки 30-річного чоловіка, який врятував трьох дітей. Він був на березі, як раптом почув крики про допомогу. Кинувся до дітей і виштовхав їх на мілину, але сам з води не вибрався. Учора водолази шукали його до темряви і сьогодні продовжують пошуки, повідомляє ТСН

Водолази кажуть, що шукати неймовірно важко. Адже Дністер тільки на перший погляд спокійний і мілкий. Насправді посеред ріки глибока яма, до 4 метрів. Очевидно, саме туди потрапив чоловік, коли рятував дітей.

"Напевно, він потрапив на фарватер, на холодну воду і його схопила судома. І він пішов по фарватеру. Тобто він не на мілкому місці був, а на глибокому. Фарватер – це місце, де найбільша течія на річці", - розповідає керівник водолазної служби ДСНС в Івано-Франківській області Микола Галько.

Була гарна тепла погода. На обох берегах Дністра було багато людей. Автобус повний дітей. Тут відпочивало подружжя з Івано-Франківська з 2 дітьми і їх подруга з дитиною. Всі разом купалися в річці. Але в якийсь момент дорослі вийшли на берег. Незабаром почули крик дітей.

"Чоловік схопився швидше. Він дуже добре плаває, каже дружина. І він цих дітей кидав у її сторону. Її з тими дітьми понесло ще далеко, метрів 150. Але вона все ж таки добралася і з дітьми виплила", - розповідає лікар.

Рятувальники не припинять пошуки, поки не знайдуть тіло чоловіка. Дружина спілкуватися з журналістами не хоче, вона сподівається, що її чоловік все-таки живий.

На Прикарпатті втопився 30-річний чоловік, який рятував трьох дітей

Нагадаємо, киянин втопився, рятуючи собаку.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом велика вода забрала життя іменинника.

Також "Знай.ua" писав, що привид мертвого хлопчика довів жінку до інфаркту.