Британський актор Пітер Бренсон, відомий ролями в телесеріалах "Доктор Хто" і "Чорна гадюка", помер у віці 75 років. Про це повідомляє BBC.

У повідомленні говориться, Бренсон помер у четвер, 6 вересня, але відомо про це стало 8 вересня. Менеджер зазначив, що актор помер після нетривалої хвороби.

Свої співчуття з приводу кончини Бренсона приносять його колеги, друзі та шанувальники.

Бренсон народився в графстві Чешир на північному заході Великобританії 13 червня 1943 року. Протягом 18 серій з 1992 по 2010 рік він з'явився в серіалі жанру поліцейська драма "Биття серця" в ролі директора похоронного бюро, який брав участь в сумнівних фінансових схем.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Крім того, актор брав участь в екранізаціях Бі-Бі-Сі шекспірівських творів. В них він зіграв, в тому числі Генріха VI у всіх трьох п'єсах, присвячених цьому королю, а також Річарда III. В сіткомі "Чорна Гадюк" з Роуен Аткінсон Бренсон виступав у ролі Генріха VII. У серіалі "Доктор Хто" він грав Бору. Його герой з'явився в четвертій серії 20 сезону, який виходив у лютому 1983 року.

Також, однією з найбільш пам'ятних ролей Бренсона став образ короля Англії Генріха VI у картині BBC, знятої за творами Вільяма Шекспіра.

До речі, 31 серпня американська актриса Сьюзан Браун, зірка серіалів "Санта-Барбара" і "Головний госпіталь" пішла з життя. Жінка прожила 86 років. Про її смерті повідомив THR, з посиланням на скорботних колег Браун, які вважають догляд актриси великим сумом.

Нагадаємо, стало відомо про трагічну новини. У віці 82 років від серцевого нападу помер відомий актор Берт Рейнольдс.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Лондоні померла відома британська актриса Ліз Фрайзер, яка прославилася своїми численними ролями в англійських еротичних комедіях. Зірка померла у віці 88 років.

Також "Знай.uа" писав, 46-річна солістка групи The Cranberries Долорес О ' Ріордан раптово померла в Лондоні 15 січня 2018 року. Її тіло знайшли у ванній номери в готелі на Парк-Лейн в Лондоні. Вона приїхала до Великобританії для запису музики.