У четвер, 6 вересня, легендарний голлівудський актор Берт Рейнолдс пішов з життя у Флориді. Зірці на момент смерті було 83 роки.

Причиною смерті став серцевий напад. Після зупинки серця Рейнолдса терміново доставили до поліклініки, але лікарі так і не змогли нічим допомогти легендарному акторові.

Берт Рейнолдс
Берт Рейнолдс

Повідомляється, що у Рейнолдса останнім часом були серйозні проблеми зі здоров'ям, у 2010 році він переніс операцію на серці.

Рейнолдс - лауреат двох премій "Золотий глобус" і премії "Еммі", був номінований на "Оскар" за роль у фільмі "Ночі в стилі бугі". Відомий за такими фільмами, як "Поліцейський і бандит", "Почати спочатку", "Гонки "Гарматне ядро", "Стриптиз" та інших.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Берт Рейнолдс
Берт Рейнолдс

Рейнолдс залишався вірним кіноіндустрії і знімався у фільмах до останніх днів свого життя.

Берт Рейнолдс
Берт Рейнолдс

Нагадаємо, що британський актор Пітер Бренсон, відомий ролями в телесеріалах "Доктор Хто" і "Чорна гадюка", помер у віці 75 років. Про це повідомляє BBC.

У повідомленні говориться, Бренсон помер у четвер, 6 вересня, але відомо про це стало 8 вересня. Менеджер зазначив, що актор помер після нетривалої хвороби. Свої співчуття з приводу кончини Бренсона приносять його колеги, друзі та шанувальники.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за повідомленнями TMZ, відомий виконавець Mac Miller був знайдений мертвим в своєму будинку в Лос-Анджелесі, США в п'ятницю 7 вересня близько полудня за місцевим часом.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у Лондоні померла відома британська актриса Ліз Фрайзер, яка прославилася своїми численними ролями в англійських еротичних комедіях.