У неділю, 9 вересня, знаменитий своїми скандальними витівками спонсор терористів і депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський в ході протесту проти пенсійної реформи накинувся на учасників акції.


Як видно на відеозаписі очевидців з місця подій, істерика у лідера ЛДПР почалася після критики людей на його адресу.


Стоячи за спиною численної охорони, розлючений Жириновський метався в натовпі, намагаючись зловити своїх "кривдників" і погрожуючи активістам Росгвардією і тюремним ув'язненням.


"Я викличу сюди 10 тисяч Росгвардії і від вас нічого не залишиться. І ваші батьки ніколи вас не знайдуть... Хто смикнеться, на три роки посаджу... Посаджу всіх у в'язницю, негідники", - кричав він їм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Крім цього, охоронці Жириновського повалили одного з активістів на асфальт, а ще одного глава ЛДПР побив власноруч.


"Як дам зараз в твій череп, що ти будеш кров'ю стікати!", - виступив він з загрозою, після чого вдарив людину по обличчю.


Нагадаємо, що акція протесту проходила в Санкт-Петербурзі.


Раніше стало відомо, що Рабинович в ході мітингу проти МВФ повідомив, що міжнародні корпорації збираються перетворити Україну на сировинний придаток. Він вважає, що подібні поради та фінансові позики МВФ призведуть до найжахливіших наслідків.


Також Знай.UA писав про те, що Жириновський розкрив таємницю Януковича. Він зазначив, що Російська Федерація могла б захопити Україну ще в 2014 році. Про такі плани Жириновський розповів у своєму Телеграм-каналі. Одіозний політик зазначив, що Янукович сам просив ввести війська в Україну, щоб припинити цивільні перевороти. В Росії абсолютна більшість підтримувала дане рішення, за словами Жириновського.


До того ж, Знай.UA писав про акцію, яка пройшла в честь пам'яті українських військових, які загинули чотири роки тому в боях за місто Іловайськ Донецької області. Сотні українців зазначили, що президент Росії Володимир Путін відповість за загиблих.