22-річний житель Німеччини помер після сутички з двома афганцями. Натовпи місцевих жителів просять покарати винних. Така інформація надійшла від іноземних ЗМІ.


Події сталися в німецькому місті Кьотен.


На акцію протесту зібралися з одного боку праворадикали і з іншого – антифашисти. Поліцейські тримали під контролем ситуацію, щоб уникнути бійок.


Двоє підозрюваних у вбивстві афганців знаходяться під арештом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


22-річний німець втрутився з спір між двома афганцями і вагітною жінкою. Почалася бійка, і він отримав травми голови. У прокуратурі зазначили, що німець помер від проблем з серцем, що не мають відношення безпосередньо до отриманих травм.


Влада Німеччини в рамках Дублінської угоди все частіше стала висилати біженців в інші країни Євросоюзу. 30 червня 2018 року німецькі ЗМІ розповіли, що Меркель домовилася з 14 країнами ЄС про прискорену процедуру повернення з Німеччини біженців, які вперше зареєструвалися в цих державах.


Нагадаємо, раніше Знай.UA повідомляв, що німецьких дітей виховують у дусі відповідальності і самостійності. Стали відомі 10 місцевих особливостей виховання малюків, які включають в себе щоденник щоденного розкладу справ, окрему кімнату для ігор і переїзд в новий будинок після появи дитини в родині.


Раніше Знай.UA писав про те, що стали відомі подробиці смерті дівчинки-школярки на уроці фізкультури на Волині. Місцеві ЗМІ відзначили, що у дитини виявили синдром несподіваної смерті.СНР – несподівана смерть дитини без попередньо помічених симптомів будь-яких хвороб. Точні причини розвитку даної патології медики досі не вивчили. Відомо, що даний синдром стосується тільки дітей шкільного віку та новонароджений. Директор школи відмовляється давати коментарі з приводу того, що сталося. Очевидці повідомляють, що ніякої надмірної фізичної активності під час уроку не було.