Шестирічну дівчинку, серце якої раптово зупинилося на уроці фізкультури, намагалися реанімувати протягом 40 хвилин. Жахлива трагедія сталася в селі П'ятидні на Волині.

Як повідомляє ТСН, першокласниці різко стало погано, вона впала, раптом посинівши. Незважаючи на те, що швидку допомогу викликали оперативно, дитину так і не вдалося врятувати. Очевидці розповіли, що в той день на уроці дыти не займалися чимось дуже активним.

Директор школи відмовляється давати коментар з приводу того, що сталося. Що стало причиною смерті, скоро розповість експертиза. Місцеві ЗМІ пишуть, що попередньо у дитини діагностували СРДС - синдром раптової дитячої смерті.

СВДС - раптова смерть немовляти або дитини без будь-яких попередніх ознак. Причина синдрому раптової смерті достеменно невідома, точні причини розвитку страшної патології встановити поки нікому не вдавалося.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загадкова смерть на яхті

20-річна австралійська модель, зірка Instagram Шинейд Макнамара померла за дивних обставин на яхті Mayan Queen IV 87-річного мексиканського магната Альберто Байєрса. На яхті дівчина провела останні чотири місяці до своєї раптової смерті

Неадекватний батько вбив дружину на очах у дитини

У Вашингтоні 32-річний Тімоті Ернандес обезголовив свою дружину Ванессу Конс за те, що вона відмовилася каятися перед Богом. Вбивство він скоїв на очах у трирічної доньки. А перед цим він попросив її сказати наостанок матері прощальні слова, повідомляє New York Post.

Нагадаємо, в санаторії за загадкових обставин померла дитина.

Як раніше повідомляв Знай.uа, трирічна дитина померла від щеплення у день обговорення депутатами вакцинації.

Також портал Знай.uа писав, смерть дитини в київській лікарні жахнула соцмережі.