У понеділок, 10 вересня, у Чернівцях пройшли похорони сім'ї з чотирьох чоловік, яка загинула в автомобільній аварії під Коломиєю.


Така інформація з'явилася від видання "Chernivtsi.online".


Як стало відомо, Юрій Васильович Бугай народився в 1983 році, служив паламарем в місцевій церкві. Його дружина Світлана Іванівна Бугай народилася в 1992 році. У пари двоє дітей. Марку і Ганні було 2 роки і 1 рік.

"Гарний був чоловік, дружина його чудова, і дітки у них такі гарненькі були...", - зазначили місцеві жителі в ході прощання з жертвами аварії.
З усіх родичів у Юрія залишилася тільки сестра, яка старша за його.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Рівненській області сталося смертельне ДТП. Троє неповнолітніх управляли мотоциклом і врізалися в дерево. Як повідомляють очевидці, все навколо на місці аварії було залито кров'ю. Двоє підлітків загинули, один вижив. 16-річний водій загинув одразу ж, ще один хлопчик помер у кареті швидкої допомоги. Третій підліток помер у реанімації. Всі вони були місцевими жителями. Сама подія побачив випадковий свідок, який зателефонував у "швидку" і поліцію.


Знай.UA писав про аварію, яка відбулася у Львові. Нетверезий водій-поліцейський виявився колишнім воїном АТО і сусідом одного із загиблих. Як зазначив голова сільради, молоді люди дружили і були однолітками. Стало відомо, що батько водія – районний депутат і директор місцевої школи. Сім'ї загиблого і винуватця трагедії живуть по сусідству.


Також Знай.UA писав про ДТП, яке скоїв водій BMW, раніше позбавлений водійських прав, в Києві в нетверезому стані.