Поліція Ставропольського краю зловила і заарештувала 19-річного жителя Будьоннівська, якого підозрюють у нападі на трьох підлітків і обливання їх кислотою.


За інформацією, отриманою від Слідчого комітету РФ, кримінальну справу за статтями про хуліганство і умисне заподіяння шкоди здоров'ю було порушено в червні 2017 року після того, як в лікарні Будьоннівська з різницею в кілька днів потрапили три дівчини з химожогами середнього ступеня тяжкості.


Під час розслідування були зібрані зразки ДНК у більш ніж двох тисяч місцевих жителів, які підходили під опис злочинця.


Підозрюваним виявився 19-річний студент мед. коледжу. Його зразки ДНК збіглися зі знайденими на банці з-під сірчаної кислоти, яку вилучили під час огляду місця події.


Під час допиту затриманий не намагався заперечувати свою провину і повідомив, що пішов на це "з метою зігнання накопиченої злоби і ненависті". Найближчим часом йому призначать психіатричну експертизу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо, що через три десятки років вдалося розгадати таємницю серійного вбивці Івана Милата в США. Правоохоронці припускали, що у чоловіка були спільники. Правда стала відома лише через 28 років. Слід уточнити, що вбивця нападав на дівчат у віці від 17 до 19 років.


Раніше Знай.UA писав про те, які знаки зодіаку більше всього схильні до того, щоб стати маніяками, вбивцями і садистами.


До цього Знай.UA повідомляв про те, що чоловік порізав поліцейського в центрі Москви. Винуватця нападу вдалося зловити. Правоохоронця, який отримав удар ножем в груди доставили в лікарню. Очевидці зняли це на відео.