У Китаї похід в ресторан закінчився невдало для вагітної дівчини. Замовивши собі страву, майбутня мама виявила в ній мертвого щура.


Судячи з фотографії, розміщеної в Мережі роззлюченою клієнткою, в суп потрапило новонароджене дитинча криси.
Господар ресторану вирішив проблему оригінально: постраждалій була запропонована компенсація в 20 тисяч юанів. Тільки от дівчина, за словами власника моторошного закладу, повинна була витратити їх на аборт, вирішивши, що дитина могла постраждати після поїдання супу з сюрпризом.


Слід нагадати, що раніше стало відомо про рецепт сочевичного супу, який готує у себе вдома Аніта Луценко. Зоряний фітнес-тренер зазначає, що суп неймовірно корисний. Аніта порадила суп тим, хто планує худнути. До речі, Instagram знаменитості завжди кишить порадами, що стосуються здоров'я, а також рецептами корисного харчування.


Раніше Знай.UA писав про те, що стала відома дієта Сінді Кроуфорд, на якій вона сидить більшу частину свого життя, таким чином, зберігаючи свою фігуру у відмінній формі. Як зазначили дівчата, які випробували рада знаменитості, дієта дійсно діє. Найголовнішим пунктом правильного харчування зірки є обов'язкова наявність в меню овочевого супу. Після супу решта продуктів може бути обрана за смаком. До того ж, модель щодня вживає в їжу багато сирих фруктів і овочів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще


Знай.UA раніше повідомляв, що у центрі Києва горів елітний ресторан. Як стало відомо, причиною загорання став електрощиток. Пригода сталася на Хрещатику. Служби, які виїхали на місце події, не могли дістатися туди протягом 30 хвилин. До речі, під час пожежі виникли проблеми, і полум'я перекинулося на будівлю ззовні. Проте, як повідомляють в МНС, загоряння було усунуто.