Газ почав вибухати в будинках в Андовері, Норт-Андовері і Лоренс. Дані міста перебувають у штаті Массачусетс.
Таку інформацію опублікували в соцсітях разом з відео та фото низка американських ЗМІ.


Як мінімум один будинок був зруйнований, деякі з них охопило полум'я. У правоохоронних органах штату підтвердили, що були отримані повідомлення про вибухи або пожежі за 39 різними адресами у трьох містах. Мешканців просять покинути свої житла. Як стало відомо, потерпілими виявилися мінімум чотири людини.


Раніше стало відомо, що від масштабної пожежі постраждало ціле місто під Києвом. На площі 2000 квадратних метрів загорілися відходи з дерева. З-за того, що матеріали лежали щільно один до одного і спалахнули в середині, вогонь був дуже потужним. З-за спалаху все місто охопив дим. Внаслідок цього місцеві жителі не могли відкрити вікна будинків, щоб убезпечити квартири від їдкого диму і запаху. У районі події працювали три одиниці техніки. З'ясуванням причини інциденту займається слідство. У мережі з'явилися фото та відео з місця займання.


Також Знай.UA писав про те, що в Рівному під час руху за графіком загорілася маршрутка. Несподівано з машини почав валити густий дим. Водій маршрутки відразу ж зробив аварійну зупинку, з салону почали вискакувати люди. Густий дим йшов з усіх усюд – з салону, двигуна, з вихлопної труби. Швидше за все, щось загорілося всередині транспорту. Швидка реакція водія і швидкість пасажирів у момент події допомогли уникнути жертв.


Знай.UA писав про те, що стали відомі нові ціни на газ, які досить болісно вдарять по кишені українців. Як стало відомо, починаючи з жовтня поточного року вартість газу, швидше за все, буде піднята на 23,5%. На даний момент це питання серед інших обговорюється на переговорах між представниками української сторони і МВФ.