В Одесі п'яні батьки кинули п'ятимісячного малюка в центрі міста. Дитину помітили небайдужі одесити і звернулися в поліцію.

Одеські копи забрали з вулиці п'ятимісячну дитину, яку п'яні батьки залишили без нагляду в центрі міста. Як повідомили в прес-службі головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент з малюком стався на вулиці Катерининській, що в центрі міста.

Наголошується, що патрульні прибули на виклик небайдужих громадян, які розповіли, що на Катерининській вулиці чоловік і жінка, які перебувають у нетверезому стані, залишили дитину. Прибувши на місце, інспектори побачили батька, який ледь стояв на ногах. Малюк був на руках у заявника.

"Очевидці повідомили місце проживання сім'ї. За вказаною адресою знайшли жінку в стані сильного алкогольного сп'яніння. Горе-мати була ледь у свідомості, а на питання, чия дитина, відповісти не могла і закрилася в квартирі", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В даний час з малюком все добре – його оглянули лікарі, дитина в безпеці. Батька немовляти доставили у відділення поліції для складання матеріалів. Про ситуацію повідомили відповідні служби.

Раніше повідомлялося, що молодий батько приревнував дружину до малюка і застрелив його. У бразильському місті Лузіані молодий батько, почувши відмову дружини займатися любов'ю, вбив свого маленького сина. Повідомляється, що за звинуваченням у вбивстві свого шестимісячного сина Майкона Салустіано Сільва заарештували правоохоронці.

Інцидент стався після сварки молодого чоловіка з його 20-річною дружиною Дженніфер. Як з'ясувалося, молода мати відмовилася займатися з чоловіком сексом. Це неабияк розлютило хлопця, який до того ж перебував в алкогольному сп'янінні під впливом наркотиків.

Нагадаємо, "Яжемать" так захопилася бійкою, що дитину довелося рятувати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що поки ви працюєте, ваша дитина може стати жертвою нового небезпечної розваги.

Також портал "Знай.uа" писав, що в сім'ї шахтарів народився циклоп, побачене шокує.