Житель Харкова розповів, що його 10-річну доньку намагалися зґвалтувати в ліфті. Про це повідомляє NewsRoom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

За даними видання, неприємний інцидент стався в п'ятницю, 14 вересня, близько 16 години вечора. Дівчинка розповіла батькам, що вона поверталася додому, коли з нею в ліфт зайшов чоловік. Незнайомець сказав дівчинці, що їде на п'ятий поверх, проте, доїхавши в ліфті до зазначеного поверху, чоловік заявив, що не збирається покидати кабіну і почав розстібати штани, демонструючи свої геніталії.

Злякавшись, маленька харків'янка втекла з ліфта і вибігла пішки додому, на 12 поверх, де все і розповіла батькам. У даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини події. Відкрито кримінальне провадження за статтею 156 КК ("розбещення неповнолітніх").

Зазначимо, раніше повідомлялося, що у Харкові суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для рецидивіста, якого звинувачують у спробі згвалтування 16-річної школярки. Обвинувачі повідомили, що інцидент стався на початку цього року. 37-річний чоловік підійшов до компанії молодих людей і змусив одну з дівчат піти з ним. По дорозі він затягнув її в гаражі, вдарив, після чого, погрожуючи ножем, спробував зґвалтувати протиприродним способом. На щастя, дівчина змогла вирватися і втекти. Підозрюваного затримали. Йому інкримінують замах на згвалтування.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми також писали, що збоченець полював на жінку з немовлям. На Київщині впіймали чергового збоченця, який посеред білого дня переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від напівголого неадеквата, але той гнався за нею по дворах житлових будинків.

Нагадаємо, мережу сколихнув огидний скандал про домагання в школі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що шалена пара сяде за інтим з собакою.

Також портал "Знай.uа" писав, що тисячі дітей стали жертвами священиків-збоченців.