Моторошний інцидент стався в Росії, в місті Орєхово-Зуєво Московської області. Жінка намагалася врятувати себе і маленьку дитину з квартири, але вони зірвалися з третього поверху і отримали серйозні травми.

За попередньою інформацією, жінка намагалася спуститися з дитиною по зв'язаних простирадлах з вікна квартири о 4 годині ранку, яка розташована на п'ятому поверсі. Але на рівні третього поверху вони зірвалися і впали.

Обидві постраждалі були госпіталізовані.

Відомо, що 25-річна Катерина з трирічною донькою Аліною на руках спускалася на простирадлах з вікна, щоб врятуватися від глави сімейства, який жорстоко бив її.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінка спускалася з п'ятого поверху, однак на рівні третього поверху вона не втрималася і зірвалася вниз. На даний момент жінка і дочка знаходяться у лікарні з переломами і струсами.

Російські ЗМІ повідомляють, що чоловік жінки прийшов додому п'яний, почав битися і погрожувати вбити обох. Постраждала закрилася в кімнаті з дочкою, після чого зв'язала простирадла і на них спробувала спуститися вниз з дитиною на руках.

Наголошується, що під час падіння жінці вдалося згрупуватися і прийняти удар на себе. Тим самим вона пом'якшила падіння дочки.

За результатами події слідчий відділ по місту Орєхово-Зуєво ГСУ СК Росії по Московській області організовує дослідчу перевірку. Проводиться комплекс заходів для встановлення обставин події.

Напомним у працівниці дитсадка виявили смертельну інфекцію. Дошкільний заклад продовжує працювати.

Як повідомляв "Знай. ua", у Чернівцях копи знесли пішохода і зникли. За кермом службового автомобіля Mitsubishi Outlander перебував 25-річний лейтенант.

"Знай. ua" писав, що маршрутка на повному ходу влетів в стовп, десятки постраждалих. Водій поскаржився на слизьку дорогу.