При власних дітях чоловік спочатку бив 29-річну жінку палицею, а потім насмерть зарубав її сокирою. Така інформація стала відома від прес-служби обласного управління поліції.


“Щоб затримати підозрюваного, співробітниками правоохоронних органів було застосовано вогнепальну зброю, внаслідок чого чоловік був поранений в ногу. Слідчим підрозділом внесено відомості в Єрдрей за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України”, - зазначають там.


Слід нагадати, що минулого тижня СБУ затримала в Харківській області організоване угруповання. Під час затримання один з підозрюваних дістав гранату, і погрожував нею. Унаслідок цього силовики були змушені відкрити вогонь. Від отриманих травм чоловік помер.


Також раніше повідомлялося, що в Мексиці знайдено розчленоване тіло українки, яка раніше вважалася зниклою без вісті. Відзначається, що жінка більше 20 років жила і працювала за кордоном. Як повідомляють місцеві правоохоронні органи, понівечений труп зниклої 2 тижні тому жінки, був знайдений на сільськогосподарських угіддях. Відзначається, що вбивцею виявився місцевий житель, з яким жінка познайомилася в супермаркеті, і до якого згодом вирушила в квартиру. Вбивця ретельно позбавився від всіх слідів, проте слідство змогло встановити особу за татуюванням і залишками одягу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше Знай.UA писав про те, що в магазині холодильник вбив струмом вагітну дівчину. Як стало відомо, інцидент стався в Житомирі. Дівчина просто притулилася до холодильника, коли той пустив по її тілу розряд. Як з'ясувалося, провід не був заземлений. Мешканці Житомира було всього 24 роки. Вона була на 8 місяці вагітності.


Також Знай.UA повідомляв про те, що хлопець вбив свою кохану під час трансляції на Фейсбуці. 36-річний чоловіка вбив свою 27-річну коханку прямо на очах у рідних і друзів. Причина конфлікту між коханими невідома, але на момент пострілу хлопець обіцяв зробити свою дівчину знаменитою. Після пострілу він забарикадувався в її будинку і почав стріляти у поліцейських. Дівчину доставили в лікарню, де вона і померла.