У Калузькій області (Росія) затримали чотирьох громадян з країн ближнього зарубіжжя, які пограбували продовольчий магазин. За інформацією МВС їм від 19 до 26 років, але інтелектом вони, м'яко кажучи, не вражають. На епічних кадри з камер відеоспостереження видно, що хлоп'ята явно вибрали не найбільш подхододящий вид діяльності.

Російські ЗМІ повідомляють, що малолітні злочинці встигли (що дивно) зробити не одне пограбування.

"За наявною інформацією, перший розбій був здійснений в Обнінську. Рано вранці кілька людей увірвалися в приміщення продовольчого магазину, де, погрожуючи зброєю працівникам, вчинили розкрадання грошей з каси, після чого зникли з місця події", повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

"Пошук грабіжників вели оперативні служби і поліцейські наряди, а затримали їх в Калузі співробітники Державтоінспекції. У ході огляду транспортного засобу, на якому пересувалися зловмисники, поліцейські виявили маски, рукавички, грошові кошти і два пневматичних пістолета", - додала Вовк.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Одесі автомобіль місцевої жительки проник злодій, який демонтував важливі деталі машини, а потім заснув в салоні.

Інцидент стався близько 22 години 25 липня. Про це повідомила Євгенія Уварова - власниця авто, написавши пост на своїй сторінці в Facebook.

За словами одеситки, помітивши злодія вона одразу викликала правоохоронців, яких довелося чекати більше години.

"Загалом) Ну що сказати, все це тривало до 2х ночі. Мій новий знайомий - раніше судимий Мелентьєв Павло, 1982 р., сьогодні прокинеться в СІЗО, з хворою головою і розумінням того, що він нічого не вкрав (дуже зручно спати у велюровому салоні) при цьому втратив свій телефон, окуляри і свободу. Він працював викруткою, так що замки цілі! Заліз через ліву двері, а кермо праворуч - одні фіаско)", - написала вона.

Нагадаємо, правоохоронці затримали 3 підозрюваних у крадіжці сумки з грошима в сумі 840 тис. гривень у Печерському районі Києва.

Як повідомляв Знай.ua, невідомі в Уфі напали на салон стільникового зв'язку і за 30 секунд вкрали звідти 14 коробок з-під iPhone.

Також Знай.ua писав, в Києві почастішали випадки пограбування квартир. Люди попереджають про нову банді, яку помітили в Дарницькому районі.