У середу, 19 вересня, користувачі соціальних мереж активно обговорюють підозрілий хлопок, більше схожий на вибух, що пролунав над окупованим Сімферополем. Хлопки можна було почути близько полудня, причому відразу в декількох районах, а також у Білогородці.

Про це кримчани пишуть на своїх сторінках в Facebook.

"Над Сімферополем тільки що стався відчутний хлопок. На небі – слід, можливо, пройдений звуковий бар'єр", - пише Решат Артмамбетов.

Також зазначається, що в районі Центрального автовокзалу та готелю "Москва" на машинах спрацьовували сигналізації.

"Ще один літак збили?", "Підступи Ізраїлю або НАТО?", "До Ізраїлю полетіли?" - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що путінські окупанти в акваторії Керченської протоки затіяли дуже складну і небезпечну операцію. Відомо, що водолази зайнялися демонтажем допоміжних конструкцій під Кримським мостом.

Так, спеціальні механізми, з допомогою яких занурювали палі, бетонували опори і монтували прольоти автодорожньої частини, більше не потрібні.

Також ми писали, що потужний вибух снаряда в Афганістані вбив одразу чотирьох людей, а ще семеро залишилися без ніг.

Після бою талібів і афганських солдатів одинадцять членів сім'ї Гюль Мірза, 10 з яких діти, знайшли незнайомий предмет за будинком. Двоє малюків підняли його, і 16-річний Джаліл зрозумів, що це небезпечно: він спробував вирвати ракету, але в сутичці вона впала і вибухнула.

Нагадаємо, в Україні фатальний вибух зруйнував будинок і людські життя. В результаті події постраждало дві людини: 58-річний чоловік та його 56-річна жінка отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у дніпровській обласній лікарні зупинилося серце 48-річного старшого сержанта, який врятував життя власної дочки, накривши її собою в момент вибуху.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що cемеро дітей підірвалися на боєприпасі.